our services

TO CREATE A HIGHLY INFORMED AIMED SOCIETY

our mission

Values of freedom, respect for human rights

our campaings

Strengthen democracy and support society

join Volunteer

Legal framework and management practices

OBJECTIVES & PRINCIPLES
OF OUR PARTY FOR BUILDING
JUST AND HUMANE
SOCIETY

Get involved in our debates, become a volunteer or join as activist.
It’s time to step up and change the future.

  • Entitlement Reform
  • Foreign Policy
  • Education
  • Criminal Justice Reform
  • The Economy
  • Veteran Healthcare

Join us, and let’s get to work.

TO CREATE A HIGHLY INFORMED AIMED SOCIETY
How can we get our country back on track? How to preserve our Constitution and get people value and honor it? All this core questions have been evolving in our minds for years. And now we have all the answers.

Upcoming Events

Announce

campaign trail

join us

Равна Гора

Покрет обнове Краљевине Србије традиционално је обележио на Равној Гори почетак устанка Југословенске војске у отаџбини генерала Драгољуба Драже Михаиловића, против окупатора у Другом светском рату.

СКО Београд у посети Народној скупштини

Када се прича о лепотама Београда, то је све оно што је направљено за време Краљевине. Комунисти то нису ни окречили! Све што је ваљало, направљено је још тада, у Монархији!“, академик Душан Ковачевић.

СКО Београд у посети Историјском музеју Србије

СКО Београд у посети Историјском музеју Србије ради обележавања међународног дана музеја.

Централни штанд на општини Звездара

Циљ сваке одговорне политике је ставарње услова за бољи живот будућих генерација. Рад на терену и комуникација путем друштвених мрежа, пружа нам информације о тренутном стању у нашој престоници. Поделите са нама Ваш проблем!

„Буди краљ, не прљај!“

Европски дан паркова, омладина СКО Београд је обележила кроз акцију „Буди краљ, не прљај!“.

СКО у посети позоришту „Славија“

Подмладак ПОКСа негује културне и традиционалне вредности, те вас позивамо да заједно са нама учествујете у томе. Можете се придружити нашим акцијама и ићи са нама у позоришта, музеје и грађевине које имају значајну историјску улогу за наш народ. На тај начин можете да се упознате са нашим залагањима, а…Read More

ЦЕНТРАЛНИ ШТАНД НА ОПШТИНИ ЧУКАРИЦА

Наш рад показује да имамо све веће поверење код грађана, наставићемо да радимо овим темпом!

ЦЕНТРАЛНИ ШТАНД НА ОПШТИНИ ПАЛИЛУЛА

Придружите нам се у очувању наших вредности, вере, културе, историје и традиције.

Светски дан добровољних давалаца крви

14. јун се обележава као Светски дан добровољних давалаца крви. Српска краљевска омладина из Београда је поводом тога и ове године спровела акцију добровољног давања крви.

Централни штанд на општини Раковица

На нашим штандовима можете видети наше одборнике који су спреми да саслушају и сваки проблем било које општине изнесу јавно.

Централни штанд у Младеновцу

У нашој престоници на сваком углу можемо уочити проблеме, те ми настојимо да их решимо и омогућимо да се Београд развија у смеру да сваком грађанину пружи добар животни стандард.

Централни штанд на општини Стари Град

Централни штанд на општини Стари Град је посетио Народни посланик, командант одбране Кошара, пуковник Љубинко Ђурковић.

Централни штанд на општини Раковица

Одборник града Београда, Јелена Богдановић, на данашњем штанду у Раковици је разговарала са суграђанима о проблемима и потенцијалним решењима. Уједно је покренула питање аерозагађења, како на општини Раковица, тако и у читавом Београду.

Централни штанд на општини Гроцка

Циљ сваке одговорне политике је стварање услова за бољи живот будућих генерација.

Међународни дан борбе против злоупотребе и кријумчарења дрога

Омладина Београда обележила је Међународни дан борбе против злоупотребе и кријумчарења дрога!

Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) обележио је крсну славу Видовдан у седишту странке у Београду.

Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) обележио је крсну славу Видовдан у седишту странке у Београду и послао политичку поруку садашњој власти, НЕ КАПИТУЛАЦИЈИ. Присуствовале су бројне званице, међу којима су били представници Новог ДСС, Заветника, Двери, удружења Краљевина Србија и других.

ПОКС одржао парастос генералу Драгољубу Дражи Михаиловићу.

ПОКС на челу са председником странке, потпредседником Скупштине Србије Војиславом Михаиловићем, присуствовао је парастосу генералу Драгољубу Михаиловићу у Богородичној цркви Ружици на Калемегдану. “Помен моме деди, генералу Михаиловићу, традиционално СПЦ држи сваке године на дан када су га комунистичке власти после монтираног процеса, лишиле живота. Комунисти нису случајно изабрали исти…Read More

ОДРЖАН САСТАНАК ПОКС ГО БЕОГРАД

На састанку се говорило о новим активностима панираним за предстојеће изборе

Међународни дан писмености

Поводом Међународног дана писмености потпредседник ПОКС, Владимир Ђорђевић, испред Народне библиотеке у Београду, делио је  „Српску народну читанку, ИЗ ЧИКАГА МОЈИ“. “Након 78 година лажи и комунистичке анти-српске пропаганде, симболично на данашњи дан, одлучио сам да својим суграђанима дарујем “Српску народну читанку”, чији сам аутор. Истину о првим герилцима поробљене…Read More

Централни штанд на општини Земун

Данас смо са нашим суграђанима у Земуну разговарали о проблемима и потенцијалним решењима.

Годишњица пробоја Солунског фронта

Српска краљевска омладина Покрета обнове Краљевине Србије положила је венац на споменик војводе Петра Бојовића поводом годишњице пробоја Солунског фронта. Никада нећемо заборавити на жртву коју су наши преци поднели да би ми данас имали слободу. Венац, положен на гроб Петра Бојовића, је положен у част свих наших херојских предака.

Одржан састанак ПОКС ГО Београд

Одржан састанак ПОКС ГО Београд где се говорило о плану рада за долазеће ванредне београдске и редовне локалне изборе. Сви координатори и повереници за Београд, активно су учествовали у дискусији са потпредседником ПОКС, Владимиром Ђорђевићем.

ДАН СМРТИ КНЕЗА МИЛОША ОБРЕНОВИЋА

Српска краљевска омладина Покрета обнове Краљевине Србије, одала је почаст кнезу Милошу Обреновићу на дан његове смрти у Саборној цркви Светог архангела Михаила у Београду.

Мајор Милан Тепић

29. септембра 1991. године славни мајор Милан Тепић дигао је у ваздух војно складиште. „Мајор Милан Тепић који је попут Стевана Синђелића дигао у ваздух складиште муниције како не би пало у руке непријатељу, је симбол храбрости и љубави према отаџбини. Како његов, тако и подвиг војника Стојадина Мирковића, треба…Read More

МЕЂУНАРОДНИ КАРАТЕ ТУРНИР НА ОПШТИНИ ЧУКАРИЦА

ПОКС ГО Београд учествовао у организацији Међународног карате турнира на општини Чукарица.

ЦЕНТРАЛНИ ШТАНД НА ОПШТИНИ ЧУКАРИЦА

Јутро проведено на Чукарици, разговарајући са нашим суграђанима.

ОДРЖАН САСТАНАК ПОКС ГО БЕОГРАД

ПОКС ГО Београд је на састанку дискутовао о плану и програму за предстојеће изборе. „Изборе дочекујемо спремни. Ово је прави тренутак да у политички и друштвени заборав пошаљемо оне који су вратили 90те у нашу престоницу!“, изјавио је потпредседник ПОКС, Владимир Ђорђевић.

ЦЕНТРАЛНИ ШТАНД У ОБРЕНОВЦУ

ПОКС ГО Београд је данас у Обреновцу разговарао са својим суграђанима о проблемима на њиховој општини.

ОДРЖАН САСТАНАК ПОКС ГО БЕОГРАД

Одржан је још један састанак ПОКС ГО Београд на ком је утврђиван даљи план и програм за предстојеће изборе.

ЦЕНТРАЛНИ ШТАНД НА ОПШТИНИ ВОЖДОВАЦ

“Наших 20 активиста, вреде много више од њихових срамотних 50 хулигана који траже инциденте. Њихов намеран долазак и ометање рада наших активиста који су са женама и децом разговарали са нашим суграђанима,  показује само њихове последње трзаје и страх од нас, који претендујемо да их пошаљемо у политичку и друштвену…Read More

СРБИЈА ЈЕ ВЕЧНА, ДОК СУ ЈОЈ ДЕЦА ВЕРНА!

ОДРЖАНА ПРВА СЕДНИЦА ГЛАВНОГ ОДБОРА У БИЈЕЉИНИ

Покрет оснивања Кнежевине Српске (ПОКС), одржао је прву седницу Главног одбора у Бијељини. За председника ПОКС у Републици Српској изабран је професор др Ненад Капор из Бијељине, а за председника Извршног одбора Дане Максимовић из Бања Луке. ПОКС у Републици Српској убрзано се спрема за предстојеће локалне изборе. Гости Главног…Read More

ОДРЖАН САСТАНАК ПОКС ГО БЕОГРАД

ПОКС ГО БЕОГРАД је одржао састанак на ком је утврдио план за предстојеће изборе.

ЧИЧА ДРАЖА ДОБИО СПОМЕНИК У БЕОГРАДУ

Војислав Михаиловић председник ПОКС и унук славног ђенерала Драже Михаиловића открио је споменик своме деди. На ово је Србија чекала осамдесет година. На отварању музеја славном Чичи присуствовало је неколико хиљада људи, а говор је одржао академик Матија Бећковић. Међу присутнима је био потпредседник ПОКС Владимир Ђорђевић и бројно чланство…Read More

СРПСКА КОАЛИЦИЈА НАДА У МЛАДЕНОВЦУ

“Пре нешто више од недељу дана, ПОКС активисти су се на Вождовцу сусрели са СНС хулиганима, који су дошли са намером да изазову инциденте. Данас, за разлику од тих агресиваца, у Младеновцу су нас дочекали домаћински. Нашим активистима, Милошу Јовановићу председнику ДСС и мени, понуђена је топла кафа. Нама је…Read More

ИЗБОРНИ ДАН ОО ПОКС ЧУКАРИЦА

22. октобар 2023. године, одржана је Изборна скупштина ОО Чукарица. За председника је изабран Павле Радовановић.

СРПСКА КОАЛИЦИЈА НАДА НА ЗЕЛЕНОМ ВЕНЦУ

“Коалиција НАДА је данас са својим суграђанима на Зеленом венцу провела недељу. Драго нам је што се у нама препознаје НАДА за Београд и Србију. Током разговора могли смо да чујемо само речи похвале: “Ваша коалиција је једина опстала након предходних избора!” То само потврђује да смо на правом путу…Read More

ОДРЖАН САСТАНАК ПОКС ГО БЕОГРАД

ПОКС ГО Београд је на састанку детаљно анализирао план активности у наредном периоду. Предложене су потенцијалне идеје за унапређење рада на терену. Поред активиста, повереника и координатора, састанку су присуствовали Народни посланик и потпредседник ПОКС, Љубинко Ђурковић и одборник града Београдс, Јелена Богдановић. 

КОАЛИЦИЈА НАДА У СОПОТУ

Коалиција НАДА у разговору са грађанима у Сопоту.

СРПСКА КОАЛИЦИЈА НАДА (НОВИ ДСС – ПОКС) КРЕНУЛА У КАМПАЊУ!

ПОКС ГО БЕОГРАД: Српска коалиција НАДА коју чине Нови ДСС и ПОКС кренула је у кампању.

СРПСКА КОАЛИЦИЈА НАДА НА ЧУКАРИЦИ

Српска коалиција НАДА у разговору са грађанима на Чукарици.

ОДРЖАН САСТАНАК ПОКС ГО БЕОГРАД

ПОКС ГО Београд је на данашњем састанку завршио све предвиђене планове за изборе.

СРПСКА КОАЛИЦИЈА НАДА ПРЕДАЛА ЈЕ ИЗБОРНУ ЛИСТУ ЗА ПАРЛАМЕНТАРНЕ ИЗБОРЕ

ПРОМЕНЕ САД! Српска коалиција НАДА коју чине Нови ДСС и ПОКС предала је изборну листу за парламентарне изборе. Листа ће носити назив ДР МИЛОШ ЈОВАНОВИЋ – НАДА ЗА СРБИЈУ – Српска коалиција НАДА – Национално демократска алтернатива – Нова Демократска странка Србије (Нови ДСС) – Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС)…Read More

СРПСКА КОАЛИЦИЈА НАДА ПРЕДАЛА ЈЕ ДОКУМЕНТАЦИЈУ ЗА ИЗБОРЕ ЗА ОДБОРНИКЕ У СКУПШТИНИ ГРАДА БЕОГРАДА

Предати су потписи и документација за изборе за одборнике у Скупштини Града Београда. Листа ће носити назив др МИЛОШ ЈОВАНОВИЋ – НАДА ЗА БЕОГРАД – Српска коалиција НАДА – Национално демократска алтернатива – Нова Демократска странка Србије (Нови ДСС) – Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) – Војислав Михаиловић. ПРОМЕНЕ САД!

ШТАНД КОАЛИЦИЈЕ НАДА НА СЛАВИЈИ

ПРОМЕНЕ САД!

ШТАНД КОАЛИЦИЈЕ НАДА НА НОВОМ БЕОГРАДУ

НАДА ЗА БЕОГРАД.

ШТАНД КОАЛИЦИЈЕ НАДА У ОБРЕНОВЦУ

Коалиција НАДА је данас са својим суграђанима у Обреновцу провела субору. ПРОМЕНЕ САД!

ШТАНД КОАЛИЦИЈЕ НАДА НА ЧУКАРИЦИ

Коалиција НАДА на општини Чукарица. ПРОМЕНЕ САД!

СРПСКА КОАЛИЦИЈА НАДА У БЕОГРАДУ

“Примарни циљ коалиције НАДА јесте смена овог режима. Не можемо ми ни у Београду, ни у Србији кренути напред, ако не сменимо овај накарадни режим.”, председник ПОКС, Војислав Михаиловић.

Our contacts

Contact Us Today

    Address:176 W street name,New York, NY 10014